Saat meiltä aurinkopaneelit omakotitalon katolle avaimet käteen -periaatteella asennettuna. Kun siis hankit aurinkosähköjärjestelmän meiltä, huolehdimme asennustyöstä kokonaisvaltaisesti ja tämän jälkeen järjestelmä on valmis käytettäväksi. Sitä ennen selvitämme yhdessä kanssasi sinulle parhaiten sopivan sähköjärjestelmän, joka vastaa tarpeitasi. Lisäksi selvitämme ja hankimme yhdessä kanssasi kaikki tarvittavat luvat kuntoon, jonka jälkeen sitten seuraa järjestelmän asennusvaihe. Halutessasi voit aloittaa pienesti, ja kasvattaa paneelien lukumäärää ja sähköntuotantoa seuraavina vuosina. Kaikki tuotteemme sopivat yhteen, joten voit vaikka joka vuosi lisätä hieman voimalaasi uusia paneelineliömetrejä.

Aurinkopaneeli voidaan asentaa omakotitalon katolle helposti

Laadukkaat aurinkopaneelit omakotitaloihin

Aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Meidän ei tarvitse aluksi tietää kuin talosi kattomateriaali ja omakotitalosi vuotuinen sähköntarve. Koska aurinkosähkö tuo suurimman taloudellisen hyödyn juuri omassa käytössä, yleinen sääntö on, että vuotuisesta sähkönkulutuksesta kolmasosa katetaan omakotitalossa aurinkopaneelien avulla. Mikäli sähköylijäämää sattuu syntymään, sähköyhtiöt ovat velvoitettuja ostamaan sen – tiedustele asiasta tarkemmin oman sähköyhtiösi edustajalta. Kooltaan yleisimmät omakotitalokäyttöön tarkoitetut aurinkopaneelit ovat välillä 3 – 10 kilowattia, ja ne peittävät katon pinta-alasta suunnilleen 20 – 60 neliömetriä. Hyvällä paikalla oleviin aurinkopaneeleihin sijoitettu raha maksaa itsensä nykyisillä hinnoilla takaisin suunnilleen kymmenessä vuodessa. Kun sähkön käyttää itse, investoidun rahan vuosituotto on yli viisi prosenttia.

Meiltä sopiva ratkaisu jokaiselle omakotitaloasujalle

Meiltä löytyy yleiseen sähköverkkoon kytkettäviä aurinkosähköpaketteja, jotka sisältävät aurinkopaneeleita asiakkaan toivoman neliömäärän verran. Lisäksi paketissa tulee mukana invertteri, jonka avulla tasavirtainen aurinkosähkö muutetaan normaaliin verkkoon sopivaksi 230 V vaihtovirraksi – myös tarvittavat paneelien asennustelineet, kytkentärasiat ynnä muut tarvikkeet kuuluvat pakettiin.

Kun aurinkojärjestelmä on asennettu, asiakas voi sen jälkeen seurata sähköntuotantoa invertterin omalta näytöltä tai älypuhelimeen ladattavalta sovellukselta. Meiltä saatavat järjestelmät sopivat kaikenlaisille kattotyypeille aina pelti- ja profiilipeltikatoista huopa- ja tiilikattoihin. Järjestelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen ja mukavakäyttöinen: siitä ei synny mitään haitallisia sivuvaikutuksia kuten ääntä, pakokaasuja tai muita ikäviä sivutuotteita – vain puhdasta energiaa suoraan auringosta.

Aurinkopaneelit mökin katolle

Omakotitalojen ohella omavaraisuuteen ja ympäristöystävälliseen energiatuotantoon tähtäävät ihmiset hankkivat usein aurinkopaneelit mökin katolle. Mökille hankittavat aurinkopaneelit ovat oivallisia myös siinä mielessä, että usein niiden avulla on mahdollista saada käyttöön sähköä sellaiseen kohteeseen, joka muutoin jäisi tavallisen sähköverkon ulottumattomiin, esimerkiksi saaristossa sijaitseviin mökkeihin tai syrjäisiin erämökkeihin. Aurinkopaneelien avulla sähköntuotanto on aina riippumatonta ja suoraan kuluttajan itsensä käyttöön tulevaa.

Mökkikäyttöön tulevat aurinkosähköjärjestelmät poikkeavat omakotitaloihin suunnatuista siinä, että toisin kuin sähköverkkoon kytkettävät omakotitalojärjestelmät, käyttävät mökkijärjestelmät tukenaan akustoa. Energiaa itseensä lataava akusto puolestaan mahdollistaa sähkönkäytön silloinkin kuin aurinko laskee mailleen – näin sähkökäyttöiset laitteet ovat edelleen käytettävissä, vaikka aurinko ei enää paistakaan.

Aurinkopaneelit avaimet käteen -periaatteella

Ermen Oy toimittaa aurinkopaneelit sekä omakotitaloihin, yritysten liikekiinteistöihin ja maatiloille sekä mökeille ja huviloille avaimet käteen -periaatteella. Totta kai asennuksen voi suorittaa myös itse, mutta kokeneen asiantuntijan tekemänä asennus tapahtuu aina varmemmin eikä mahdollisia sudenkuoppia pääse

syntymään. Ammattilainen osaa asentaa järjestelmän myös niin, että siitä on saatavilla irti kaikki mahdollinen hyöty. Meillä on aurinkoenergian parista vankkaa kokemusta, jonka vuoksi osaamme asentaa järjestelmät parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli olet kiinnostunut valjastamaan aurinkoenergian käyttöösi, ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Aurinkopaneelit omakotitalon katolle