Aurinkovoima on jo nyt kenen tahansa valjastettavissa aurinkovoimalan avulla. Käytännössä oman aurinkovoimalan muodostavat aurinkopaneelit, jotka keräävät auringonsäteitä ja auttavat tuottamaan sähköä kotiisi, mökillesi tai huvilallesi, yrityksesi liiketiloihin, maatilallesi, veneeseesi tai matkailuautoosi alkukeväästä aina loppusyksyyn asti. Oma aurinkovoimala on järkevä sijoitus myös sellaiselle ihmiselle, joka pyrkii kohti omavaraisuutta energiantuotannossa ja haluaa ajatella ympäristön parasta – aurinkovoimasta ei luonnolle koidu minkäänlaista rasitetta, vaan se on lempeä ja jatkuvasti uusiutuva luonnonvara, palaahan aurinko kirkkaana vielä seuraavat viisi miljardia vuotta!

Jos aurinkovoima kiinnostaa sinua, helpoin tapa päästä vauhtiin on kääntyä alan asiantuntijan puoleen. Ermen Oy tuntee aurinkovoimaloiden ja -paneelien sekä -järjestelmien salat ja on valmiina palvelemaan sinua kokonaisvaltaisesti, aina konsultoinnista tarvittavien tuotteiden asennukseen. Kun hankit aurinkovoimalapaketin meiltä, siihen sisältyy kaikki tarvittava: asennustelineet, kiskot, välikappaleet, ruuvit, kiinnikkeet, paneelit ynnä muut mitä vaaditaan asennuksen yhteydessä. Asennettuaan aurinkovoimala on huoltovapaa ja säilyttää käyttötehokkuutensa jopa tulevien vuosikymmenten ajan.

Ja muistathan myös, että ylijäävän sähkön voit myydä sähköyhtiölle ja tienata tästä rahaa – aurinkovoimaan laitettu raha ei siis ole menetettyä rahaa, vaan päinvastoin, se on täysverinen sijoitus joka maksaa itsensä vuosien mittaan takaisin muun muassa pienenevien energiakustannusten muodossa. Mikäli et halua myydä ylijäävää osaa sähköyhtiöille, voit varastoida sen akustoon ja käyttää sitä silloin kun aurinkoenergiaa ei saa suoraan käyttöön, kuten öisin tai syksyn pimeinä iltoina.

Aurinkovoima on tulevaisuuden voimaa

Esimerkiksi Saksassa aurinkovoima kattaa jo kokonaiset viisi prosenttia koko maan sähköntuotannosta. Saksalaisilla on myös selkeä tavoite, jonka mukaan aurinkovoimalla tuotettaisiin vuoteen 2050 mennessä jo huikeat 25 prosenttia koko maan sähköntarpeesta – kuvittele: neljännes Euroopan isoimman maan sähköntuotannosta tulee auringosta, uusiutuvasta ja ympäristöystävällisestä energianlähteestä. Mikset siis sinäkin vaihtaisi tulevaisuuden energiaan jo heti tänään, ja hankkisi kotiisi nykyaikaista aurinkovoimalaa?

Meiltä saat aurinkovoimalat asennuksineen avaimet käteen -palveluna. On myös syytä muistaa, että omakotitalojen tai taloyhtiöiden kohdalla aurinkovoimalajärjestelmä on suotavaa hankkia nimenomaan alan ammattilaiselta, joka ymmärtää erilaisten sähköliitäntöjen ja muiden oleellisten sähköjärjestelmien päälle.

Haluamme teroittaa aurinkovoiman ympäristöystävällisyyttä myös järjestelmien yhteydessä, sillä aurinkopaneelien perusraaka-aine on pii, eräs maaperän yleisimmistä alkuaineista – minkäänlaisia harvinaisia, kalliita tai vaikeasti saatavissa olevia metalleja siis ei tarvita kun aurinkopaneeleja valmistetaan. Aurinkovoimala ehtii käyttöikänsä aikana tuottaa valmistukseensa käytetyn energian takaisin 10-kertaisesti. On myös syytä muistaa, että kun paneelin käyttöikä vuosikymmenten jälkeen on ohi ja se on tehtävänsä tehnyt, sen kierrättäminen on tämän jälkeen vaivatonta kierrättää ja käyttää uudelleen.

Siksi aurinkosähkö on suositeltavaa erityisesti ympäristöstään ja luonnosta huolta kantavalle ihmiselle – ekologisuutta korostaa omalta osaltaan myös huoltovapaus ja järjestelmän pitkäikäisyys. Samat paneelit keräävät auringonsäteitä vuosikymmenien ajan ja vain verkkoinvertteri on vaihdettava noin parinkymmenen vuoden välein. Aurinkovoimalaa ei tarvitse ollenkaan huoltaa, jos paneelit on asennettu vähintään 15 asteen kallistuskulmaan: kaltevalle ja liukkaalle pinnalle ei pääsy kerääntymään roskia, joten paneelit ovat vapaana keräämään auringonsäteitä joka päivä aamusta iltaan keväästä syksyyn. Sadevesi huolehtii pölyn huuhtomisesta pois – helppoa ja vaivatonta, eikö vain olekin?

Mikäli aurinkovoima kiinnostaa sinua, ota yhteyttä ja tiedustele lisää meiltä!

Aurinkovoima on tulevaisuuden energiamuoto